ALCOHOL DE ROMANÍ

Alcohol de romaní elaborat artesanalment amb planta fresca de Llerona.

Ús extern sobre la pell. Indicat especialment per dolors musculars, contractures i rampes.

Aplicar a la zona afectada amb fregues i massatges suaus. Conserveu l’envàs ben tapat i protegiu-lo del foc i la calor. Contingut 120 ml.

 

NOM TÈCNIC: Rosmarinus officinalis L.

Preu de Venda:  10 euros. (Impostos inclosos).

Número de producte o SKU: 000001  Mides de l’envàs: 15 cm alt. X 5 cm diàmetre. Contingut 200 cl.

Ver imagen en tamaño completo

Rosmarinus Officinalis L.

Subarbust perenne i aromàtic que creix en boscos, camps sense conrear, vores de camins, etc.; és molt abundant en el litoral mediterrani . Floreix pràcticament durant tot l’any. S’usen les fulles i les flors que es cullen a qualsevol època de l’any.

L’oli essencial s’obté per arrossegament de vapor per destil·lació de les branques en flor. Té un aroma penetrant molt característic.

Indicacions

Estimulant general, energètic, antireumàtic, antisèptic, expectorant.

Cames cansades –Reuma –Ciàtica -Esquinços-dolors musculars i reumàtics:  Fer friccions amb alcohol de romaní.  Per les cames cansades fer les friccions de baix cap a dalt. Aquestes friccions són molt útils per a gent que està molta estona dreta; mals d’esquena, reuma.

Cabell :  Dona brillantor al cabell i combat la caspa i la alopècia.
Fer una fricció amb un oli vegetal i unes gotes d’oli essencial de romaní abans de rentar el cap, o bé fer servir un xampú amb oli essencial de romaní.

Memòria:  Activa la concentració mental. Olorar aquest oli essencial mentre estem preparant un examen ens ajudarà a recordar, especialment si durant l’examen olorem un mocador impregnat amb aquest oli.

Estimulant mental: Oli essencial serveix per combatre la fatiga mental, física i la depressió. 

Estimulant general:  Prendre un bany d’aigua calenta amb unes gotes d’oli essencial de romaní ajuda a recuperar la vitalitat i l’alegria. Es poden afegir també unes gotes d’oli essencial de llimona i de lavanda. 

Precaucions

No està indicat durant l’embaràs. No utilitzar en persones amb pressió arterial alta .