CONTACTE

Cuadro de texto: EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

La meva experiència professional ha estat una àmplia formació com a Tècnica Química de Laboratori I-II per l’escola E.M.T. i aprofundint en cursos de Fitoteràpia i Aromateràpia per l’escola Temps de Salut  i Herboristeria per l’escola del Gremi d’Herbolaris de Catalunya. 
Tot i que inicialment l’experiència professional va anar encaminada cap a la gran empresa, com a Tècnica de Laboratori a DSM Resins (Polímers), Tècnica a Grasses Vila (Greixos animals), Tècnica de Laboratori a Sandoz Novartis (Farmàcia, Sanitat humana, Legislacions), Tècnica de Laboratori d’I+D+i a Cosmos Aromàtica Internacional (Tècnica del departament de fragàncies, aromes alimentaris i aditius alimentaris i de begudes), Tècnica de Laboratori a Laboratoris Calier (Farmàcia i sanitat animal), la motivació per la salut, em va incentivar a iniciar i descobrir noves experiències i fer un canvi radical cap a la salut a petita escala. Actualment treballo a l’empresa El Racó de La Salut de Mollet del Vallès en la venda de tot tipus de productes d’ herboristeria i dietètica.

Si preferiu fer-nos una consulta directament (des d’aquesta pàgina web), podeu omplir aquest formulari i us escriurem el més aviat possible:
Cuadro de texto: LAUROCORMÒFITS
Www.laurocormofits.com
Facebook: Laurocormofits
Email: laurocormofits@gmail.com
Email: oliverlloreda@gmail.com
Tf. Mòbil: 618115923
Ver imagen en tamaño completo